Sabtu, 19 November 2011

merah atau biru? pilih yg mana awak suka..... ;) part 1

Assalammu'alaikum wbt....

Sungguh lame saya tak berblog.....nk berblog, tp tak berblog2 pon... ;p
Kali nie cite blog saya mengenai merah atau biru.... kalau kalian, kalian nk plih warna apa?? kalau saya, of course warna merah ! why?? nak tau ape sebab nye...ikuti cite di bwh ini.... tp ini bru part 1 tau.... ;p


#Kisah 1 : Perbualan antara Comel dan Kacak.... ;))))

Comel : awak pilih antara 2 warna, antara merah atau biru, mana satu awak akan pilih????  ;)
Kacak : emmm....warna apa erk?? kenapa??
Comel : cepatlah pilih ! saje je nk tahu.... ;p
Kacak : emmm.....warna merah ! ;)) (saya pilih warna merah sbb saya tahu awak suka warna merah.... ;)))) )
Comel : wahhh ! really?? okay ! ;) awak naty kite jumpe 31hb nie tau kat (place).....
Kacak : err....ada ape??
Comel : adalah ! heeeeee....nty awak pkai bju wrna merah jugak tau ! ;))))
Kacak : emmm....nie mcm ade something je....siap pkai bju wrna merah sekali...???
Comel : heeeeee.....nty awk akn tahu ye syg.... ;) awk jgn tak dtg tau ! dh lama kita tak jumpa..... ;(
Kacak : okay tp saya takut sya de keje mse tue.... emmm...awak faham an keje saya mcm mne.... ;)
             maaflah  tak dpt luangkan masa bersama2 ngn awak.... ;(
Comel : takpe ! asalkan syg awk msih kt sye dan setia awak msih kuat untk saya....saya terima syggg.... ;))
             saya syg sgt3 kt awk tau ! ;)  awak ! jgn lupa tau temu janji kita ! ada sesuatu yg istimewa utk awk !
             okay lah syg, saya ada kerja ckit nk dibuat, awak kerja elok2 tau, jaga diri awk baik2... ;))))
Kacak : baiklah syggku....awk pun sama kerja elok2, jaga diri awk baik2 jugak tau...
             saya syg awk sgt3 juga.... ;) Assalmmu'alaikum wbt... ;)
Comel : saya pun syg awk jugak ! ;) Wa'alaikummussalam wbt..... ;)

  Talian telefon dimatikan...........

#tamat part 1


salam manis dr anakanda siti.... ;)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan